De volledig modulerende, watergekoelde koude vlambrander zorgt voor een betrouwbaar verbrandingssysteem met krachtige prestaties met vermogens tot 2 MW.
De geïntegreerde brander is gemaakt van bi-metalen vinbuizen en geschikt om te werken in complexe bedrijfssituaties en werkomstandigheden. Het ontwerp van de warmtewisselaar in combinatie met de watergekoelde koude vlambrander garandeert maximale prestaties en zeer lage emissies.

Lage emissies

Door de combinatie van een unieke warmtewisselaar en een watergekoelde koude vlambrander biedt de TRIGON® XXL toonaangevende prestaties voor lage NOx- en CO-emissies, die al voldoen aan de NOx-klasse 6-vereisten.

Lage NOx

Door een korte vlam met indirecte koeling van de vlam te combineren, behaalt de TRIGON® XXL-ketel de maximale 2 BREEAM-credits door een ongelooflijk lage NOx-uitstoot.

Lage CO

De geoptimaliseerde geometrie van de warmtewisselaar voorkomt onvolledige verbranding, zodat de TRIGON® XXL een zeer lage CO-uitstoot kan realiseren.

Roestvrij staal voor hoog rendement

ELCO maakt gebruik van de nieuwste laserlastechnologie om ervoor te zorgen dat zijn roestvrijstalen warmtewisselaars de beste rendement in hun klasse bieden, uitstekende betrouwbaarheid en onverslaanbare prestaties gedurende hun levensduur.
Geavanceerde robotlasstechnologie zorgt voor een zeer dunne lasnaad met als resultaat een snellere warmteoverdracht tussen de vinnen en de buis.