TRIGON® XXL – Hoog vermogen: Tot 2 MW met één premix ketel

De nieuwe TRIGON® XXL, ontwikkeld vanuit de ELCO vlaggenschip ketelreeks, biedt ongeëvenaarde kracht en prestaties en levert output tot 2 MW dankzij een uitstekend ontwerp. Door cascade van de TRIGON® XXL-ketels kan een totaal vermogen van 32 MW worden bereikt.
Als u te maken hebt met uitdagende omgevingen, wilt u zeker deze innovatieve reeks robuuste, efficiënte, compacte en modulaire commerciële ketels bij ons ontdekken!

Efficiency

RENDEMENT & EMISSIES

TRIGON® XXL – speciaal ontworpen voor maximale prestaties met extreem lage emissies.

Intelligent installation

INTELLIGENTE INSTALLATIE

TRIGON® XXL – de perfecte oplossing voor complexe industriële toepassingen, met name ook voor dakopstellingen.

Flexibility

TOEPASSING

TRIGON® XXL – biedt een breed scala aan configuraties voor iedere behoefte.

De Trigon XXL’s volledig modulerende, watergekoelde koude vlambrander zorgt voor een betrouwbaar verbrandingssysteem met krachtige prestaties met vermogens tot 2 MW. De geïntegreerde brander is gemaakt van bi-metalen vinbuizen en geschikt om te werken in uitdagende werkomstandigheden.

Het ontwerp van de warmtewisselaar in combinatie met de watergekoelde koude vlambrander garandeert maximale prestaties en zeer lage emissies.

Industriële verwarmingssystemen vormen vaak een combinatie van verschillende warmtebronnen, bijv. zonlichtsystemen, warmtepompen en warmtekrachtkoppelingen. Deze systemen worden steeds gecompliceerder en afhankelijker van een efficiënte warmteverdeling in het gebouw.

Om samen te werken met andere warmtebronnen zijn flexibiliteit en een snelle reactietijd van de gekoppelde warmtebronnen zeer belangrijk. ELCO ontwikkelt verwarmingsoplossingen die samenwerken met andere verwarmingssystemen door gebruik te maken van ‘kleine waterinhoud’ technologie.

Het complete assortiment – het TRIGON® XXL-assortiment bestaat uit vier modellen die allemaal krachtige prestaties bieden, tot en met een industrie-unieke versie van 2 MW. Met extreem flexibele configuraties, slim ontwerp en een breed scala aan beschikbare modellen, is de ketel perfect voor een verscheidenheid van commerciële toepassingen.

Een ander belangrijk element van de TRIGON® XXL is de eenvoudige aansluiting op een gebouwenbeheersysteem of slimme integratie met meerdere energiebronnen.